В Ірпені Київської області загиблих під час обстрілів російськими окупантами мирних жителів довелося поховати прямо у дворі житлового будинку. Про це повідомляють очевидці в соцмережах.

На опублікованих знімках - загальна могила, на якій стоїть хрест і дві таблички, виготовлені з підручних матеріалів. На табличках значаться особисті дані похованих людей - жінки 1980 року народження і хлопчика 2008 року народження.

Фото: соцмережі. Марина та Іван Меть
Фото: соцмережі. Марина та Іван Меть

"Іван і Марина Меть. Мама і син. Їй назавжди 42, йому 12. Російські окупанти вбили цих людей. Їх, як і сотні інших людей, довелося ховати просто посеред вулиці. Про що нам говорити з Росією? Вона повинна зникнути. Назавжди", - вважає автор повідомлення.

Фото: соцмережі. Марина та Іван Меть
Фото: соцмережі. Марина та Іван Меть

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

На іншому фото в повідомленні мати і син щасливо посміхаються, відпочиваючи на морському березі. На жаль, їх життя обірвала російська агресія проти України, яка вже вбила тисячі людей. Серед загиблих - 90 дітей.

Нагадавши, "імена російських ж * полізів": Лепс, Семенович, Газманов, Пресняков та інші підтримали тероризм Путіна. Отримають по заслугах

Раніше Знай писав, "прекрасні хіти в непростий час": Анастасія Приходько та Дарина Зубенко присвятили пісню українським жінкам

Також Знай повідомляв, доіевлянка розірвала паспорт країни-агресора після 18 днів під обстрілами: "Прощай, немита Росія".