Радник глави Офісу президента і член делегації України Михайло Подоляк заявив, що перемовини з російською федерацією до завтра, 15 березня, поставлені на паузу.

Про це чиновник написав на своїй сторінці в Twitter.

«У перемовинах взято технічну паузу до завтра. Для додаткової роботи в робочих підгрупах й уточнення окремих визначень. Перемовини тривають», - йдеться в повідомленні Подоляка.

Раніше радник глави ОПУ повідомляв про те, як проходить четвертий раунд перемовин з росією. Позиція української сторони залишається незмінною - мир, припинення вогню, негайне відведення всіх російських військ і гарантії безпеки.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Четвертий раунд стартував на 19 день повномасштабного вторгнення РФ на територію України. Цього разу переговори проходили в онлайн-форматі. До цього російська і українська сторони три рази зустрічалися в Білорусі.

Відзначимо, що після третього етапу пермовин обидві делегації заявляли про істотне просування і анонсували швидке єдине вирішення проблеми. Разом з тим українська сторона не збирається прогинатися під ультиматуми країни-агресора.

Також глава ОПУ Андрій Єрмак говорив про те, що Ізраїль офіційно готовий взяти на себе місію посередника в українсько-російських перемовинах.

Як повідомляв портпл "Znaj", Даніель Салем показав, як і з ким готується обороняти Одесу від російських окупантів.

Читатайте, що Макс Барських вирішив не повертати росіянам гроші за квитки.