Вже 20-й день в Україні триває війна, розпочата Росією. У зв'язку з постійними бомбардуваннями російськими окупантами, багато українців з дітьми були змушені покинути будинки і виїхати за кордон. В інших країнах їх дуже тепло приймають і допомагають чим тільки можна. Так, на польсько-українському кордоні Грузинські волонтери роздають іграшки та солодощі українським дітям. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко в telegram.

Грузинські волонтери вирішили підтримати українських дітей у такий важкий для них період. Багато хто був змушений покинути рідний дім і бігти закордон, щоб сховатися від постійних обстрілів російськими загарбниками. Так, на польсько-українському кордоні волонтери роздають діткам солодощі та іграшки.

Скріншот youtube-відео
Скріншот youtube-відео

За словами волонтерів вони роблять все це, щоб повернути дітям посмішку, які побачили жахи війни. Судячи по короткому ролику у них все вийшло. Діти радісно беруть солодощі і з особливим трепетом приймають іграшки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що влада Грузії не виділилася підтримкою України, проте грузинський народ показав себе з іншого боку і всіляко намагається допомогти українцям.

Раніше Знай писав, Російські снаряди влучили в житлові будинки киян і пошкодили станцію метро - "Потяги не зупинятимуться".

Також ми писали, Туреччина передала Україні нову партію військової техніки: улюблені "байрактари", броню і каски.

Нагадаємо, головний пропагандистський канал не приховав правду про війну в Україні: копи тут як тут. Жінка, яка кілька років працювала редактором "першого каналу", заявляє, що їй соромно.