В Україні вже 20-й день триває війна, яку розпочала Росія. За цей час російські окупанти зруйнували багато будинків і життів. Так, в Луганській ОДА повідомляли, що в Рубіжному загарбники зруйнували інтернат для слабозорих. Про це написали у facebook.

Повідомляється, що російські окупанти зруйнували ще один "військовий" об'єкт - інтернат для слабозорих "Кришталик". Також зрівняли з землею лікарню і три школи. В результаті обстрілу загинули 4 людини.

Обстріл мирного населення окупантами. Фото: facebook
Обстріл мирного населення окупантами. Фото: facebook

"Обстріли мирного населення в Луганській області не припиняються. Руйнування інфраструктури та житлового сектору катастрофічні. Палаючі будинки в Попасній, Рубіжному, Сєвєродонецьку, на вулицях нерозірвані снаряди - це сьогоднішні реалії наших міст", - прокоментував ситуацію глава Луганської області Сергій Гайдай.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У Рубіжному ворог зруйнував інтернат для слабозорих "Кришталик", міську лікарню, три школи та інші"військові об'єкти". Під обстрілами загинули чотири людини", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками: без сліз і не поглянеш.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності"