Відома українська співачка і учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч привела в приклад слова відомого американського хіп-хоп-виконавця про війни у світі. Публікацією зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Злата Огнєвіч процитувала відомого хіп-хоп-виконавця Тупака Шакура, який свого часу сказав, що у влади завжди є гроші, щоб влаштовувати війни, але ніколи немає грошей, щоб допомогти бідним.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"У них є гроші на війни, але вони не можуть нагодувати бідних", - сказав колись Тупак.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Злата Огнєвіч зазначила, що його слова актуальний в нашій реальності, коли росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, але при цьому велика частина населення РФ живе в злиднях.

"Як багато хороших справ можна зробити за гроші, витрачені на 18 днів війни", - зазначила співачка.

Раніше Знай писав, Ксенія Собчак обурилася, чому санкції проти РФ "б'ють" по мирних жителях: українці в підвалах її вгамували. Журналістка заявила, що санкції не повинні поширюватися на простих росіян.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли: "Які ще є питання?". У Росії досі ігнорують той факт, що це справжня війна, а не спецоперація.

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.