Голодну російську армію не в змозі прогодувати власна країна. Саме тому окупанти узаконили мародерство, а тепер "друга армія світу" просить їжу у Китаю.

За даними CNN, Росія звернулася до Китаю з проханням надати їй фінансову, технічну та продовольчу підтримку у війні з Україною. Видання зазначає, що російські загарбники зіткнулися з величезними проблемами з харчуванням, тому постійно мародерять і грабують мирне населення.

Російські війська, фото: скріншот з відео
Російські війська, фото: скріншот з відео

У свою чергу високопоставлений китайський дипломат Ян Цзечі відповів Вашингтону, що Пекін шкодує про війну в Україні, але не потерпить жодних спроб «очорнити» позицію Китаю.

Ян зустрівся з радником США з національної безпеки Джейком Салліваном у Римі на тлі триваючого вторгнення Росії в Україну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У США є інформація, яка свідчить про те, що Китай висловив деяку готовність надати Росії запитану військову і фінансову допомогу в рамках війни з Україною, повідомляє CNN з посиланням на західного чиновника і американського дипломата.

Скрін, відео YouTube Путін
Скрін, відео YouTube Путін

У Китаї цю заяву назвали "дезінформацією" США.

"Китай завжди закликає поважати суверенітет і територіальну цілісність всіх країн і дотримуватися Статуту і принципів організації Об'єднаних Націй», — запевняють у Пекіні. Там пообіцяли сприяти мирним переговорам і надати Україні «надзвичайну гуманітарну допомогу».

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками: без сліз і не поглянеш.

Нагадаємо, россійські окупанти зруйнували ще один "військовий" об'єкт на Луганщині: інтернат для слабозорих дітей зрівняли з землі.