Улюбленець українців Віталій Кім розповів про продовження бойових дій на Миколаєві.

Глава Миколаївської ОГА, Віталій Кім щодня виходить в прямий ефір, розповідаючи про, успіхи і поразки ВСУ і тероборони. Свої відео він розміщує на офіційному каналі в Telegram.

У своєму зверненні від 15 Березня (15:30), Віталій Кім розповів, як просуваються справи у окупантів. "У Миколаївській області тривають бойові дії, відбувається зачистка сіл", - підкреслив Кім.

Він також зазначив, що після роботи ВСУ по Чорнобаївці, через Херсон у бік від Миколаївської області, прямує колона окупантів. Вони біжать.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Є інформація, що ворог поширює інформацію, що по Херсону можливий масований обстріл. Українська армія не планує і не буде обстрілювати Херсон! Можливо окупанти про це думають. Тому стежте за їх переміщеннями".

Він також попередив, що ворог поширює інформацію, що по Херсону можливий масований обстріл і закликав цьому не вірити.

"Херсонцы! Ми з вами! Разом до перемоги!"

15 березня надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи на місці артобстрілу з боку російських військ в селі Зелений Гай Шевченківської територіальної громади Миколаївського району. З-під завалів деблокували трьох постраждалих та тіла семи загиблих людей.

Нагадаємо, раніше російські окупанти спробували запустити черговий фейк, але лише зганьбилися

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Арестович легко розкрив тактику російських окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що у москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна