Хватка путіна при владі може ослабнути, а його режим в небезпеці, оскільки російське вторгнення в Україну застопорилося, воєначальники вбиті, а потенційний переворот вважається тепер можливим.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

Від генералів, які загинули в бою, до повільного просування російських окупантів, припущення про те, наскільки добре війна йде для сил путіна, спірні.

У повідомленнях йдеться, що російський президент в люті через серію невдач росії, в той час як кремль спростував повідомлення про те, що вони просили у Китаю зброю для допомоги у війні.

Сили вторгнення майже не рухалися після серії інтенсивних авіаударів по українських містах, а «бойовий загін», посланий для вбивства президента України Володимира Зеленського, не впорався зі своєю місією.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мітинг
Мітинг

Зірваний замах, про який повідомила The Mirror, став одним з багатьох провалів вторгнення в Україну, і зараз зростає кількість повідомлень про важкі військові втрати, переворот проти путіна і передбачуваний арешт російської розвідки.

Андрій Солдатов, провідний російський журналіст-розслідувач, сказав, що "тепер все здається можливим" у відповідь на питання про те, чи може путін бути повалений в результаті перевороту, організованого його власними високопоставленими генералами і агентами ФСБ.

У повідомленнях також вказується, що глава російської розвідки Сергій Бесіда і його заступник Анатолій Болюх заарештовані.

російський окупант
російський окупант

Правозахисник Володимир Осечкін, який перебуває у вигнанні, підтвердив арешти, які були проведені незабаром після того, як росія нарешті визнала втрату свого першого офіцера військової розвідки під час війни з Україною, капітана Олексія Глущака.

Інші російські військовослужбовці загинули у війні з Україною, а генерал Андрій Колесніков став останнім російським генералом, загиблим під час вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що російські окупанти просять їжу у Китаю.