У міжнародному аеропорту Херсон, який знаходиться в населеному пункті Чорнобаївка точними пострілами ЗС України була знищена ворожа техніка.

Про це повідомляють у телеграм-каналі у повідомленні йдеться про втрати ворога, а саме: близько 10 вертольотів і близько 20 машин типу "КамАЗ" в яких знаходилася велика кількість ворожого боєкомплекту.

Після роботи українських військовослужбовців у Чорнобаївці колона окупантів почала бігти через Херсон у бік Миколаївської області.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Миколаївській області тривають бойові дії і відбувається зачистка сіл від російських окупантів.

Раніше, що ВСУ розбомбили техніку російських військових повідомляв у своєму відео зверненні глава Миколаївської ОГА Віталій Кім.

Також він попередив, що окупанти біжать і лякають мирних жителів, що по Херсону буде відкритий вогонь. У зв'язку з цим Кім заявив, що ЗСУ не планує і не буде відкривати вогонь по Херсону.

Варто сказати, що ЗСУ не вперше "вибивають" російських солдатів з аеропорту. Близько тижня тому ЗСУ двічі уражали по цьому аеродрому, знищивши більше трьох десятків вертольотів, які окупанти вирішили перебазувати ближче до лінії фронту.

Нагадаємо, раніше співачка Анастасія Приходько нагадала про патріотизм президента Володимира Зеленського, який відмовився евакуюватися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Офісі президента відреагували на відмову Ізраїлю приймати українських біженців.

Також "Знай.ua" писав, що улюбленець українців Віталій Кім попередив херсонців про можливі провокації з боку "орків".