Російські загарбники продовжують тероризувати населення окупованих ними українських міст і викрадати лідерів думок. Один з останніх випадків зафіксували в Бердянську Запорізької області, де група рашистів відвезла в невідомому напрямку директора турагентства «Темеринда» і активіста Віталія Шевченка.

Про це повідомляють на сторінці видання "Бердянськ 24» у Facebook.

Щодня жителі Бердянська виходять на акції протесту проти російської агресії. Так, після одного з таких мітингів 15 березня російські окупанти викрали Віталія Шевченка за організацію протесту.

Це сталося в Бердянському кафе «Капучино» на очах у однодумців Віталія та інших жителів міста.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пізніше в мережі опублікували відео викрадення, яке зняли очевидці на камеру мобільного телефону. На кадрах видно, як Віталія і ще одного чоловіка під руки веде більше десятка людей у військове формі, потім садять в машину і відвозять у невідомому напрямку.

На тлі чітко чути головне гасло всіх мирних мітингів проти рашистів - «Нах*й!».

Зазначимо, що це не перше викрадення в Запорізькій області. Раніше окупанти викрали мера Мелітополя Івана Федорова і відвезли в Луганськ, де чиновнику інкримінують «тероризм». Також загарбники захопили голову Дніпрорудного Євгена Матвєєва і священика ПЦУ Олега Ніколаєва. Їх доля невідома.

Нагадаємо, що Подоляк відзначив гострий момент переговорів з росією.

Читайте також, що Туреччина передала Україні нову партію військової техніки.