Українські активісти у відповідь на фейк про "складання зброї" Володимиром Зеленським, показали, як путін вже капітулював, відмовившись від нав'язливих наративів.

Відео підписане закликом путіна здаватися: "Президент рф оголосив про капітуляцію росії. Російський солдат, кидай зброю та йди додому, поки живий!".

На відео путін говорить, що відбулися успішні переговори, на яких було вирішено, що мир з Україною досягнутий.

"Ми досягли миру з Україною у її всесвітньо визнаних кордонах, з Донецькою та Луганською областями. ми домовилися, що спільно створимо великий фонд, за участю ЄС та США, для відновлення інфраструктури в цих українських регіонах. Також ми підписали 5-тирічну дорожню карту, щодо відновлення незалежності Криму, як республіки у складі України", - промовляє путін, сидячи за столом.

"У переговорах я керувався одним принципом, зберегти мир та життя слов'янських народів. Російська мова в Україні залишиться, та жодних пригнічень не буде, як і російських громадян. Це прописано у мирних угодах".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фейкове відео зроблено досить якісно, та здається, що це каже справжній путін.

"Вчіться, як діпфейки робити. Оце якісна робота, а не та фігня, яку ви проти Зеленського зліпили", - прокоментував блогер Стерненко відео, яке розмістив на своєму каналі в телеграм.

Нагадаємо, сьогодні росіяни запустили діпфейк, на якому Зеленський складає зброю, та закликає всіх зробити те саме.

Нагадаємо, раніше мера Мелітополя Івана Федорова звільнили в ході спецоперації.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський назвав "дитячою провокацією" фейк про його заклик скласти зброю.

Також "Знай.ua" писав, що полонений росіянин зізнався, що в Україні воюють навіть музиканти з оркестру.