Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров записав чергове відео. Цього разу ДонДон звернувся до Служби безпеки України із закликами відпустити мирних чеченців, яких нібито захопили СБУ за підозрою в допомозі кадирівцям.

Відеозвернення у своєму телеграм-каналі опублікував народний депутат України Олексій Гончаренко. Парламентарій пожартував, що наш улюблений тіктокер ДонДон вийшов в ефір і скаржиться на «страшну СБУ».

У своєму зверненні Рамзан Кадиров заявив, що відомство нібито заарештовує чеченців лише тому, «що вони чеченці», навіть якщо мова про громадян України. За словами Кадирова, після цього чеченці зникають.

«Родичі не можуть їх знайти. Нібито вони допомагають кадирівцям. У нас ніколи не було, дон, стукачів, дон. У нас немає розвідників, дон. Ми йдемо в бій, дон, знаючи, якщо ми загинемо, ми станемо шахідами, будемо в раю. І якщо ми виграємо, то виграємо, дон, звільнимо народ від насильства, дон, від безвладдя, дон», - говорить Кадиров.

Він також встиг нагадати, що Україна нібито протягом останніх восьми років бомбила Донецьк і Луганськ. Однак цього «виявилося замало». І тепер, коли на території країни «почали наводити порядок», СБУ відстежує чеченців. Кадиров стверджує, що таким чином українська влада хоче налякати інших.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Ми йдемо, незважаючи ні на що, дон. Нам не потрібні ніякі оперативні інформації, дон. Тому вимагаю, щоб ви по-швидкому вирішили питання з нашими чеченцями. Я вам даю слово, ви не затримали жодного чеченця, що має до нас відношення. Таких у нас на Україні не було, дон», - емоційно говорить Кадиров.

Однак цим усе не завершилося. Глава чеченських головорізів почав погрожувати законом і кровною помстою:

«Як би це не закінчилося, дон: мирним шляхом, за столом переговорів або не знаю, дон, ми всіх вас знищимо... все одно, якщо є закон, ми будемо вимагати з вас за законом, по всій строгості. Якщо немає закону, то у нас є свої закони, традиції, звичаї, кровна помста. Ми не залишимо вас», - заявляє Кадиров і додає, що він "відповідає" за свої слова.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", кадирівців в Україні ніхто не боїться, з ними готові розібратися.

Читайте також, що Кадиров навіть не наближався до України.