У Республіці Білорусь повідомляють про вибухи-район Барановичів і в інших локаціях.

Інформацію про це повідомляють з білоруського телеграм-каналу Nexta.

"Звуки сильних ударів почули в наступних містах: Барановичі, Лунинець, Пінськ, Столін, Клецьк, Ганцевичі, Слуцьк. Більшість цих міст знаходяться в Брестській області", - повідомляють в пабліках.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також, було завдано ракетного удару по місту Сарни Рівненської області. За інформацією мера міста Руслана Серпенінова, вдарили трьома ракетами. За словами Серпенінова, про жертви інформації немає, вразили військовий об'єкт.

Інформацію про обстріл міста Сарни підтвердив керівник районної військової адміністрації Олександр Кохан. "Вибухи були в Сарнах, на місцях працюють відповідні служби. Ситуація контрольована", - сказав Кохан.

Кілька днів тому над Сарнами збили безпілотник.

Також повідомляють про підозрілу активність авіації на території Білорусі.

Однак пізніше з'явилася інформація, що в Брестській області проводяться навчання.

Голова Брестського міськвиконкому Олександр Рогачук повідомляє про артилерійські навчання.

"За інформацією військового комісару Брестської області, полковника Олега Коновалова, ніяких надзвичайних ситуацій не відбувається зараз 111 артбригада виконує планові задачі в рамках польового виходу на полігон "Брестський". Стрільби заплановані на 16, 18, 23, 24, 29 березня цього року. Одночасно 38 бригада проводити планові стрільби з пушок калібром 122 мм", - заспокоїв мешканців мер.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Данілов прокоментував заяви Лукашенка про удар "Точкою-У" по Білорусі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", полонені строковики звинуватили путіна у брехні, опинившись на війні як "м'ясо".

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Данилко звернувся до білорусів їхньою мовою і закликав не вірити підлому Путіну