Три тижні триває війна, відколи 24 лютого президент росії напав на Україну, проте розраховував агресор на швидку перемогу без втрат. Виявилось, що "друга армія" світу не така вже й потужна, якщо прості селяни скеровують техніку просто в багнюку.

У телеграм-каналі показали відео техніки окупантів, яка застрягла в болоті на Сумщині.

"На Сумщині, у заплаві річки загрузло у багнюці 4 танки окупантів. Після того як з ними попрацювали наші партизани, вони вже звідти поїдуть тільки на металобрухт", - йдеться у повідомленні.

Селяни поспилювали дерева та завалили основні дороги, техніка загарбників була змушена їхати в об'їзд. Ніхто не очікував, що вона загрузне у багнюці назавжди.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ніби сама природа постає проти окупантів на українській землі.

"Ці два танки були в нас на городі, там покрутилися, не проїхали, і ось вони тут. Шукали місця покраще, і от. Вони припарковалися, а річка їх втягнула. За ними пізніше приїхали ще два. Ці два супроводжували колону, а ті що приїхали через тиждень, мали їх рятувати. Але український чорнозем Сумщини їх вже не випустив. Припаркувались на стояночку", - розповів на відео мешканець.

Також він показав специфічні знаки - два дубових листочка, складених латинською літерою V.

Нагадаємо, раніше 86-річна мешканка Харкова двічі залишилася без рідного дому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мера Мелітополя Івана Федорова звільнили в ході спецоперації: вже поговорив із Зеленським.

Також "Знай.ua" писав, що ексглава МІ-6 Алекс Янгер заявив, що президент Китаю "глибоко стривожений" і може "напоумити" путіна.