Політичний експерт Юрій Романенко у своєму Facebook спробував обґрунтувати, для чого Путін обстрілює і знищує українські міста.

Політолог вважає, що російський лідер прагне до переговорів на його умовах. Для цього він тисне на людяність Зеленського, ставлячи його перед вибором: життя людей або майбутнє країни.

«Кожна хвилина роздумів Зеленського коштує людського життя. І ця тварюка намагається грати на цьому... він хоче, щоб Зеленський вистраждав їх (переговори - прим. ред.). Він прагне зламати Зеленського, тому що вперше зустрів рівноцінного суперника, який за вольовими характеристиками не поступається йому», - пише Романенко.

Політолог упевнений, що всі бомбардування цивільних будівель, як Драмтеатр в Маріуполі, - це ніяк не помилка пілота, це спосіб Путіна вести переговори.

У свою чергу українського президента Юрій Романенко похвалив за сильний виступ перед Конгресом США з потужною промовою і роликом про війну в Україні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Зеленський зробив те, що не міг зробити Трамп і Байден. Він об'єднав обидва табори навколо цінностей. Україна стає найважливішим фактором в американській політиці, тому що змушує американців самовизначатися щодо добра і зла», - вважає експерт.

Для релігійної Америки для ця тема дуже серйозна, і вона матиме місце в контексті виборчої кампанії проміжних виборів до Конгресу.

Романенко зазначив, що Володимир Зеленський достукався до американців, використовуючи зрозумілі їм образи - Перл-Харбор, 11 вересня, мирне життя в Україні, вбиті діти і цивільні.

Політолог додав, що методи ведення переговорів Путіна і методи Зеленського – це розмова XXI століття з XVIII.

Нагадаємо, що в Хорватії заарештували шикарну 92-метрову яхту Медведчука з ОПЗЖ.

Читайте також, що Володимир Зеленський наказав компаніям США піти з Росії.