24 лютого Росія вторглася в Україну. За даними отриманими українськими захисниками Путін планував захопити Україну за кілька днів, проте план з тріском провалився. Однією з причин фіаско Путіна стали корупціонери при владі рф. Так, в Росії почали вираховувати винуватців і вже заарештували заступника директора Росгвардії. Про це пише telegram-канал "Perepichka News".

Однією з причин провалу російської армії в Україні стала корупція чиновників близьких до Путіна. Багато засобів, що були спрямовані на підготовку вторгнення в Україну пропали і в результаті план Путіна провалився.

Російський окупант. Фото: скрін youtube
Російський окупант. Фото: скрін youtube

У Росії вже почали вираховувати всіх винних. Так, повідомляється про затримання заступника директора Росгвардії Романа Гаврилова в рамках розслідування про розкрадання коштів, виділених на забезпечення військ Росгвардії, в тому числі підрозділів, що беруть участь у війні з Україною, паливно-мастильними матеріалами і продуктами харчування.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.