В результаті обстрілу російськими окупантами загинув соліст балету Національної опери України Артем Дацишин. Про це повідомила Тетяна Боровик у соціальній мережі facebook.

Російські окупанти бомблять мирне населення вже три тижні. В результаті ворожих атак вже загинули тисячі українців. Деякі населені пункти буквально стерті з лиця землі, залишилися лише руїни.

Артем Дацишин. Фото: facebook
Артем Дацишин. Фото: facebook

Так, повідомляється про загибель соліста балету Національної опери України Артема Дацишина. Він загинув в результаті ворожих обстрілів. Відзначається, що він був важко поранений і помер у лікарні.

"Друзі, повідомляю всім, хто знав Артема Дацишина, Доцика, що 26 лютого він потрапив під обстріл рашистів, був важко поранений, помер у лікарні. Прощай дорогий мій чоловік! Не можу висловити свою серцевий біль, що переповнює мене! Світла пам'ять тобі! Хто зможе попрощатися з другом, 18.03.22 об 11.00 кремація на Байковому кладовищі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.