У Центрі протидії дезінформації розповіли про російське вторгнення станом на ранок п'ятниці, 18 березня.

Опублікували її на акаунті центру в месенджері Telegram та інших платформах, де і розповіли про нові спроби ворога захопити Україну. Однак, як завжди, у них мало що вийшло.

Центр протидії дезінформації при РНБО України відзначили, як вмів наступ ворога починаючи з початку повномасштабної війни, 24 лютого.

З самого початку намагалися натиснути на Суми, Чернігів, Маріуполь, Херсон, Миколаїв, а також Київ. Атака на ці міста триває, але вже в такій активній фазі. Вона тривала до 8 березня, після чого ворог перейшов до часткової оборони тих позицій, які були ним зайняті. Просуватися вони почали по деяких позиціях, але вже не так активно.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Про російське вторгнення, фото: скріншот
Про російське вторгнення, фото: скріншот

Почали також з'являтися в мережі перші відеодокази того, що ворог деморалізований.

Останні кілька днів через брак людських ресурсів Росія проводить приховану мобілізацію, залучаючи так званих добровольців, строковиків і курсантів, а також найманців з Сирії.

Протягом останньої доби українські військові ліквідували відразу 7 літаків, вертоліт, 3 БПЛА, а також 3 ракети.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Ворог продовжує щодня нести проблеми, і маємо проблеми із забезпеченням підрозділів. Збільшується кількість випадків дезертирства, а також відмовила росіян брати участь у війні.

Нагадаємо, що пролунали вибухи: у Львові російські окупанти здійснили ракетний обстріл

Раніше повідомлялося, що ЗСУ ліквідувало елітного командира Сергія Сухарєва-влаштував Іловайський котел у 2014-му

Також, у Києві під час ракетного обстрілу померла зірка "зачарованого".