У протистоянні російським окупантам небувалу сміливість показують не тільки бійці ЗСУ або Тероборона, а й звичайні українці. Так, сім'я під Миколаєвом прославилася в мережі тим, що вигнала загарбників зі свого двору. Про це повідомляє "УНІАН" в telegram.

Сім'я, що жила під Миколаєвом зробила досить героїчний вчинок. Чоловік з дружиною вигнали зі свого двору близько 10-15 озброєних російських окупантів. Вони намагалися залякати українців, стріляючи в повітря, але вони не відступили. В результаті загарбники були змушені покинути володіння сім'ї.

Українець, який вигнав окупантів. Фото: скрін youtube
Українець, який вигнав окупантів. Фото: скрін youtube

"Ну, я побачив буква Z на танках, потім йде піхота чоловік 10-15, зайшов у двір, бачу по камерах росіян. Ну, ми і вийшли з дружиною їх зустріти. Російськими матами їх зустрічали. Думали, що вони нас злякають своїми "лежати!" і "руки вгору!"... Потім в повітря почали стріляти, щоб нас типу налякати... Ну, ми потихеньку їх вигнали з нашого двору, і все", - розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією:"щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.