Український ресторатор, телеведучий і актор Даніель Салем поділився спільним знімком з главою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом, який за ці тижні війни став народним улюбленцем. Фото він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

В Україні вже більше трьох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. За цей час в українців з'явилися нові герої, зокрема в особі глави Миколаївської ОДА Віталія Кима, який завжди в гарному настрої і заспокоює народ своїми зверненнями.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

Нещодавно улюбленця українців провідав музикант Святослав Вакарчук, а тепер до Кіма заглянув у гості Даніель Салем. Він зробив з главою Миколаївської ОДА спільний знімок і поділився ним у соцмережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Добрий вечір, ми з України! (#Віталій Кім) - Зразок впевненості, рішучості, мужності і спокою суворого сьогодення! У цього чоловіка залізний характер, як і у самого міста Миколаєва. Я вірю йому, вірю в нього і в нашу перемогу! Одеса з Миколаєвом: Ми – Україна!",- підписав знімок Даніель.

Раніше Знай писав, Даніель Салем показав, як і з ким готується обороняти Одесу від російських окупантів: "частина будь-якого захисту".

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії