У мережі розповіли історію чоловіка на ім'я Володимир. Він співробітник Гостомельського аеропорту, і пробув в окупації близько 16 днів. Що ще про нього відомо.

Володимир як ніхто відчув на собі "російську весну". Він пробув 16 днів в окупації, і побачив всі жахи війни, які принесли російські війська на нашу з вами землю.

Володимир застрибнув в останній автобус. У нього не було ні їжі, ні телефону, ні чистого одягу. Просто нічого. Він дістався до Хмельницької області.

Поки їхав, думки були лише про одне-чи живий його син, що з його невісткою, а також що діється в іншій частині країни. ВОЛОДИМИР до кінця думав, що вся вона повністю окупована.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Він залишився без телефону на самому початку війни, 25 лютого. Це тільки одна з історій, а їх неймовірна кількість, і від них застигає кров.

Руйнування, фото: Facebook
Руйнування, фото: Facebook

"Кожен переселенець-наш побратим, ми повинні допомагати один одному, ці люди мріяли, будували плани, які в один момент зруйнувала "велика країна». До Хмельницького транзитом прибуло понад 102 тис.переселенців, понад 22 тис. осіб. залишилися тут. 🤝Давайте допомагати і підтримувати тих людей, які втратили все, але обрали Україну, де хочуть жити, працювати і планувати майбутнє!"- написав міський голова Хмельницької області Олександр Симчишин.

Нагадаємо, що Росія напала на Україну 24 лютого, і ось, вже більше трьох тижнів ЗСУ героїчно обороняють нашу з вами землю.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ розбили ворога на Харківщині та ліквідували ще одного командира російської армії

Раніше повідомлялося, що 18 березня: загибель 108 українських дітей, правила для біженців у Польщі та прощання із загиблим героєм

Також, прогриміли вибухи: у Львові російські окупанти здійснили ракетний обстріл