У мережі показали, як українські військові проводять вільний час після напруженого дня. Чоловік зіграв на скрипці для своїх побратимів.

Наталія Могилевська не змогла пройти повз цього ролика, і опублікувала на своїй сторінці, в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

"Музика завжди поруч! Слава кожному захиснику України! Слава Україні! 🇺 🇦 "- підписана публікація.

Військовий зіграв на скрипці гімн України для десятка своїх побратимів. Як тільки вони це почули, відразу встали і почали знімати на камеру. Це доводить в черговий раз, що наш народ має чисту душу і сталеву волю до свободи і незалежності.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У нас давня історія і глибоке коріння, якими ми міцно тримаємося за нашу землю, яку захищаємо до останнього подиху.

Нагадаємо, що українські військові борються з російськими окупантами вже більше трьох тижнів, з 24 лютого. Саме того дня ворожі війська увірвалися в Україну, і почали бомбити мирне населення.

Спочатку західну частину України вони не чіпали, однак, коли зрозуміли, що програють, випустили ракети по ряду міст. Був також здійснений ракетний обстріл поруч з аеропортом у Львові.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Рашистські ракети вдарили по території в районі Львівського аеропорту. Поки в режимі реального часу не можу називати адресу, але це точно не Аеропорт. У будівлях нашого АТП - 1 пошкоджено вікна. Ситуація на місці уточнюється і буде опублікована пізніше. Будьте обережні, виконуйте вказівки при повітряній тривозі і не поширюйте фото з місця обстрілів", - сказано в повідомленні мера.

Нагадаємо, що проводять приховану мобілізацію, стан противника підірвано: оперативна інформація про російське вторгнення на 18 березня

Раніше повідомлялося, що власті каратимуть орендодавців, які завищують ціни на житло для біженців: залишаться без квартир

Також, воіни ЗСУ розбили ворога на Харківщині та ліквідували ще одного командира російської армії