Телеведуча Юлія Панкова розповіла про інцидент, який з нею стався днями. Це був один з найстрашніших моментів в її житті.

Дівчина розповіла, що до них у будинок увірвалися 13 спецнайм Рамзана Кадирова, і всі вони були в георгіївських стрічках, а на спині напис "розвідка". Окупантам все одно на життя людей, вони як роботи просто виконують завдання.

"Вони забрали три телефони, вони забрали мисливську зброю, вони погрожували моєму батькові-це дуже страшна історія. Я бачила, як "Гради" куляють, я бачила вибухи у вигляді грибів. У наших друзів в Гостомелі померла мама. Її просто поклали в пакеті на лавочці і вона досі не похована" - йдеться в повідомленні під постом.

Люди, які там залишилися, просто знаходяться в пеклі. Також, там величезна кількість дітей, які не мають можливості виїхати. Про засоби гігієни жінка взагалі мовчить, так як в поточних умовах це абсолютно неможливо.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Всім потрібна вода і їжа, а деяким ще й ліки.

У ролику Юлія Панкова розповідає, як в місці з сім'єю збігала з Гостомеля, який один з перших постраждав від бойових дій. Також, в ролику, як описано вище, вона розповідала про умови, в яких доводиться виживати тим, хто залишився.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Росія напала на Україну більше 3 тижнів тому, 24 лютого. Саме того дня звичне життя українців закінчилося, і вони змушені рятувати себе і своїх близьких. Як бачимо, не всім вдалося це зробити, адже міста регулярно обстрілюють.

Нагадаємо, що подружня пара голими руками виштовхала російських окупантів зі свого двору і розповіли, як все було

Раніше повідомлялося, що історія українця, який 16 днів пробув в епіцентрі боїв: не знав, чи живий його син і чи окупували Україну

Також, епородять приховану мобілізацію, стан противника підірвано: оперативна інформація про російське вторгнення на 18 березня