Популярна українська артистка, гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик зазначила, що вже в осяжному майбутньому Україна переможе у війні, яку почала Росія. Про це вона написала на своїй сторінці в instagram.

Вже 23-й день українці протистоять агресії росії. ЗСУ дають потужну відсіч окупантам і сильно мотивовані захищати свою землю.

Тетяна Песик. Фото: YouTube
Тетяна Песик. Фото: YouTube

Так, Тетяна Песик висловила переконання, що Україна вже в осяжному майбутньому переможе російських окупантів. Зірка зазначила, що український народ не тільки вижене загарбників зі своєї землі, але, цілком можливо, проведе парад в Росії 9 травня. Звичайно ж актриса таким чином пожартувала, щоб підбадьорити людей. Насправді український народ не загарбники, на відміну від росіян, і ніколи не підуть війною на інші країни.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Парад в росії 9 травня 2022 року. Трохи мотивації для нас. Перемога буде наша", - підписала публікацію актриса.

Раніше Знай писав, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" після слів про війну і паніку зникла в метро:"Боже, бережи Україну". Гумористка вирішила висловитися з приводу всіх тих новин, які могли чути українці за останній час.

Також ми Наталія Могилевська напророкувала Україні красиву перемогу: "У божевільного і зламаного Путіна ніяких шансів". Артистка розповіла, що чекає Україну.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.