Практично весь цивілізований світ засуджує війну, яку розв'язала Росія проти України. Багато країн ввели і мають намір продовжувати вводити жорсткі санкції проти агресора. Так, прем'єр-міністр Польщі заявив, що уряд має намір провести "дерусифікацію" економіки. Про це повідомляє інформаційний портал polsatnews.

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що уряд країни займатиметься "дерусифікацією польської та європейської економіки". В першу чергу, за словами чиновника, необхідно відмовитися від російських енергоносіїв.

Матеуш Моравецький. Фото: скрін youtube
Матеуш Моравецький. Фото: скрін youtube

"Ми представляємо першу частину антипутінського щита... Відмова від російського газу, російської нафти, російського газу", - заявив польський політик.

Варто відзначити, що практично всі європейські країни відмовляються від співпраці з Росією через її напад на Україну. Багато країн висловили готовність опинитися від російського газу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше Знай писав, Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти: співала гімн України для футболістів. Як артистка виконувала гімн країни кілька років тому.

Також ми писали, Наталія Могилевська спустилася в метро, щоб підтримати українців: "Обійміть один одного і співайте". Співачка показала, як відволікає українців від поганих думок у цей непростий час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.