У мережі показали відео, на якому продемонстрували жителям Росії, що чекає окупантів в Україні, якщо вони не припинять відкривати вогонь. Намагалися взяти Вознесенськ.

Про це розповіли в новому сюжеті "Радіо Свобода", яке опублікували в YouTube. З ворогами України розмова тут коротка.

Боєць Збройних сил України з позивним" Призрак " розповів, що їм вдалося розгромити окупантів під Вознесенськом. Тепер ці загарбники поїдуть додому вантажем 200. При цьому, як він зазначив, вік більшості з них не більше 20 років.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Місцеві жителі зазначили, що ворог, який заїхав на територію району, нікого не шкодував. Військові ЗСУ відзначили тим же.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За словами військового, після бойових дій, тіла окупантів валялися по всьому Вознесенському району, і не встигали їх збирати.

"Це ті, які хотіли наступати на Вознесенськ. Але їхня доля розпорядилася так, що тепер їдуть вантажем 200. По 20 років пацанам, молоді хлопці. Є ще, що збирати. Не встигаємо, так як їх було багато, і вони всі по периметру Вознесенського району лежать", – розповів військовослужбовець.

Військовий ЗСУ, фото: скріншот з відео
Військовий ЗСУ, фото: скріншот з відео

На ролику видно, що тепла окупантів просто лежать в пакетах, і навряд чи вони потрібні їх керівництву, адже Російська Федерація нещадно продовжує приховувати реальну кількість жертв. Понад 14 тисяч хлопців втратили життя, тому що їх президент захотів повоювати.

До слова, у п'ятницю, 18 березня окупанти завдали серйозного ракетного удару по Вознесенську.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський повідомив про укладення Єврокомісії щодо членства України в ЄС

Раніше повідомлялося, що українська телеведуча розповіла про найстрашніший момент у житті, зіткнулася з кадровцями віч-на-віч

Також, в Польщі дали жорстку відповідь на агресію Росії проти України і анонсували "дерусифікацію" економіки