Відомий український музикант Святослав Вакарчук поділився розповіддю мешканки Маріуполя про жахи російської агресії. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Святослав Вакарчук заявив, що зустрів на заправці в місті Дніпро сім'ю, якій вдалося кілька днів тому вибратися з блокадного Маріуполя. Жінка з дитиною розповіла, що їй довелося пережити за цей час і повідала про звірства російських окупантів.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Жінка розповіла, що їм довелося їхати з дітьми по мінному полю в темряві. Якимось дивом їм вдалося прорватися і зараз вони їдуть до Львова, де їх чекають і забезпечать житлом, їжею і всім необхідним.

"Дорогі наші всі, хто зараз проходить неймовірні знущання від рашистської навали, ми з вами всією країною, ми робимо все, щоб пробитися до вас, передати гуманітарну допомогу!",- заявив Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська напророкувала Україні красиву перемогу: "У божевільного і зламаного Путіна ніяких шансів". Артистка розповіла, що чекає Україну.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Анастасія Приходько підбадьорила українців - "русскому миру" настане кінець: "Все пройдемо разом і все відновимо". Співачка висловила переконання, що війна закінчиться і Україну буде відновлено.