Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив кілька нових заяв з приводу України і війни. Своїми думками він поділився в інтерв'ю японському телеканалу TBS.

Так, Олександр Лукашенко заявив, що Росія пропонує Україні "стати такою, як Білорусь". Він зазначив, що Київ не повинен мати ядерну зброю і при цьому погрожувати рф. Також він заявив, що Білорусь готова закрити своїми військовими кордон між Донбасом і рф.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео


У той же час Лукашенко заявив, що у керівництва рф є всі підстави не довіряти керівництву України. Він висловив упевненість, що президент Володимир Зеленський нібито не управляє країною, а все робить Захід. Крім того, він підкреслив, що Україна не повинна бути плацдармом для нападу на рф.

лукашенко і Путін. Фото: скрін youtube
лукашенко і Путін. Фото: скрін youtube

Крім іншого Лукашенко зізнався, що рф не просто союзник для Білорусі. Вони єдине ціле як в економіці, так і у військовій сфері.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський повідомив про укладення Єврокомісії щодо членства України в ЄС:"спільно рухаємося до мети". Єврокомісія підготує висновок щодо членства України в ЄС протягом декількох місяців.

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.