Російське джерело, яке спочатку стверджувало, що володимир путін страждає від численних і серйозних проблем зі здоров'ям, тепер говорить, що нещодавно він шокував високопоставлених кремлівських чиновників, зажадавши проведення військових навчань з евакуації на тлі гострої напруженості у відносинах із Заходом.

Про це повідомляє DailyStar.

Також стверджується, що число загиблих росіян у війні на Україні було вище оцінок Києва: більше 17 000 людей загинули за 23 дні боїв.

"Пригнічений" одинак путін "часто виливає свій гнів на близьких", говорить джерело.

"У нього немає глибоких розмов майже ні з ким, і обмежені контакти навіть зі своїми дітьми-не тільки зі своїми [дорослий] дочками, але і зі своїми [невідомий] дітьми з [олімпійською золотою медалісткою, гімнасткою, 38 років] Аліною Кабаєвою".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Аліна Кабаєва. Фото: скрін youtube
Аліна Кабаєва. Фото: скрін youtube

Джерело - Telegram-канал, імовірно пов'язаний з колишнім співробітником кремлівської розвідки, який стверджує, що підтримує тісні зв'язки з людьми з путінського оточення.

У недавньому пості Telegram-каналу "Генерал СВР" говориться, що високопоставлені політичні діячі "були попереджені від імені президента про те, що, можливо, в найближчому майбутньому вони будуть брати участь у відпрацюванні евакуації в разі ядерної війни. Всі, до кого зверталися з цим попередженням, були серйозно здивовані і стурбовані цією ініціативою президента. Але всі без винятку підтвердили готовність до участі. Загальний психічний стан володимира путіна останнім часом викликає тривогу у людей з найближчого оточення президента.

Канал також стверджував, що путін і міністр оборони Сергій Шойгу, відповідальний за невпевнене військове вторгнення в Україну, були присутні на шаманському ритуалі в Сибіру, під час якого в жертву приносили чорного вовка для поліпшення здоров'я президента.

"Шматок білої тканини просочився вовчою кров'ю і згорів"— - йдеться в повідомленні.

путин
путин