У зв'язку з вторгненням в Україну з Росії йде все більше і більше компаній. Однак деякі залишаються, тим самим буквально фінансуючи війну проти України. Однією з таких компаній є Nestle. Дмитро Дубілет на своїй сторінці в facebook розповів, як відреагували в компанії на заклик вийти з рф.

Дмитро Дубілет зазначив, що відразу кілька співробітників Львівського офісу Nestle розповіли, що Швейцарський гендиректор компанії закликав український офіс дружити з російським.

Скрін facebook
Скрін facebook

"У Nestle у Львові є офіс, і, судячи з розповідей його співробітників, там відбувається справжня драма. Звичайно, як тільки почалася війна, Львівський офіс відразу почав завалювати швейцарців вимогами припинити бізнес в Росії. У відповідь, як мені розповіли кілька людей, СЕО компанії Марк Шнайдер закликав український офіс дружити з російським", - розповів Дубілет.

Разом з тим у швейцарській столиці Берні проходять мітинги, що закликають Nestle піти з російського ринку.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, Володимир Путін панікує: вчиться евакуюватися і робить обряди з Шойгу і шаманами в Сибіру - DailyStar.