Радник керівника офісу президента України Олексій Арестович заявив, що російські окупанти обрали дуже дивну тактику, яка прирекла їх на провал. Він зазначив, що якщо вони перейдуть до активної атаки, то втратять ще 10 тисяч осіб. Про це повідомляє telegram-канал "Інсайдер Україна".

Олексій Арестович назвав спосіб дій російської армії "безглуздим" і зазначив, що якщо вони спробують ще раз щось захопити і масово підуть в атаку, то втратять ще 10 тисяч осіб. Також він додав, що на переговорах українська сторона приготувала багато сюрпризів, які оцінить народ і підкреслив, що Путін не зможе реалізувати свої "хотілки".

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

"Вони погодяться на переговори після ще однієї спроби що-небудь захопити. Навіщо це робити - питання російського народу до свого керівництва. Наші умови, що висуваються на переговорах, містять багато сюрпризів для українського суспільства. Ми не дамо Путіну реалізовувати свої хотілки через кров, пролиту в Україні", - сказав Арестович.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, у Маріуполі тривають бої за "Азовсталь", російські окупанти фактично знищують завод.