Українці, які об'єдналися у єдину непорушну силу, у протистоянні з ворогом готові давати відсіч та йти до переможного кінця.

Відома дослідницька група провела опитування та визначила, що 93% опитаних українців вірять, що ми переможемо. Такі дані на основі дослідження, проведеного 18 березня, озвучила соціологічна група "Рейтинг".

Віра у перемогу залишається на найвищому рівні, впевненість у перемозі переважає в усіх регіонах країни.

Серед інших результатів - 77% опитаних вважають, що справи в Україні рухаються у правильному напрямку. Лише 14% протилежної думки, 10% – не змогли оцінити. У всіх регіонах та серед всіх вікових груп домінує оцінка напрямку як правильного.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Половина (47%) опитаних сподіваються, що Україна зможе перемогти у війні з росією вже у найближчі кілька тижнів. Чверть (23%) вважають, що війна триватиме кілька місяців. Тільки 12% думають, що війна закінчиться за півроку-рік чи більше.

45% українців очікують інфляції, а 38% - прогнозують дефіцит палива. Знецінення гривні й зрив посівної кампанії вважають ймовірним не більше чверті опитаних, голод – 13%. Абсолютна більшість опитаних - 82%, вважають загрозу розколу країни малоймовірною, ця впевненість суттєво зросла внаслідок згуртування населення під час війни.

Польща та Литва – лідери за дружелюбністю для українців. І це не дивно, підтримку поляків та литовців відчуьно найбільше.

Українці не тільки вірять у перемогу над російськими загарбниками, але й докладають усіх зусиль, щоб пришвидшити її настання - волонтерство знову набуло нового реального значення, кожен включається на своєму рівні.

Нагадаємо, раніше російський літак помітили в столиці країни ЄС – злітав і повернувся додому попри санкції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Nestle продовжує спонсорувати окупантів і закликає український офіс компанії дружити з російським.

Також "Знай.ua" писав, що Ашан, Metro, Novus і Varus оновили ціни на продукти.