В Україні прощаються із 22-річною військовою Олександрою Бургарт, яка стала жертвою ворожих обстрілів. Про це повідомили на своїй сторінці у фейсбуці Андрушівської міської ради.

22-річна Олександра була уродженкою села Міньківці Андрушівської громади. У 2021 році дівчина закінчила військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Скрін, Facebook Андрушівська міська рада
Скрін, Facebook Андрушівська міська рада

"Військова захищала Україну у 19-ій окремій ракетній бригаді "Свята Варвара". Разом з нею загинули за Україну восьмеро Героїв з Хмельниччини", - зазначають у повідомленні місцевої міської ради.

Скрін, Facebook Андрушівська міська рада
Скрін, Facebook Андрушівська міська рада

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Боже, як тільки жалко, така красива, зовсім молода дівчина, їй би ще жити та жити, господи, допоможи перенести таке велике горе цій родині, красуні вічна пам’ять, царство небесне!», «Вічна світла пам'ять героїні красуні!!! Щирі співчуття рідним та близьким!!! Дай, Господи, сили пережити таке велике горе!!! Низький уклін батькам!!!», «Вічна і світла пам'ять тобі, мужня дівчинко... Царство небесне... Щирі співчуття рідним…», - співчувають українці тяжкій втраті.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк розкрив підлу тактику російських окупантів в Україні.

Читайте також, що в Офісі Президента вже говорять про припинення вогню.

Крім того, окупанти вивезли 5-річну українку з бабусею в Білорусь: дитину прооперували і скоро повернуть додому. Українські дипломати змогли знайти та врятувати маленьку дівчинку з бабусею, яких окупанти вивезли в Білорусь після того, як розстріляли їхній автомобіль.