Стало відомо про те, що біля Одеси українські військові підбили ворожий корабель. Намагалися зайти в місто, але їх план в черговий раз провалився.

Про це повідомив спікер оперативного штабу Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук.

З самого ранку противник почав обстрілювати українську територію, і Сергій Братчук зазначив, що в такий спосіб окупанти хотіли чинити на ЗСУ психологічний тиск, але, у них нічого не вийшло, і була дана відсіч.

Одеса, фото: Знай.ua
Одеса, фото: Знай.ua

"Стріляє - всi в укриття! Відповідаємо - з них летить ганчір'я!",- сказав Братчук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Є попадання по кораблю противника, а пізніше в мережі з'явилися кадри, на яких видно, що українські військові під Одесою підбили російський корабель.

Жителі Одеси і передмістя з самого ранку чули звуки вибухів, а також пострілів. Була оголошена навіть повітряна тривога.

У соціальних мережах очевидці написали, що бачили в Одеській акваторії Чорного моря два ворожих кораблі, один з яких потім задимився. Чи є руйнування і постраждалі, поки невідомо.

Як зазначається, спочатку вони бомбили військові об'єкти, після чого атакували мирні населені пункти, включаючи Одесу. Також, раніше окупанти викрали з Порту в Бердянську 5 українських кораблів, які були заповнені зерном.

Нагадаємо, що російські окупанти викрали з Порту в Бердянську кораблі із зерном: "кілька десятків тисяч тонн"

Раніше повідомлялося, що папа Римський Франциск благає Бога і сильних світу цього врятувати Україну: "безглузда різанина"

Також, 450 гривень на людину: власникам житла, які прихистили переселенців, компенсують комунальні витрати