Стало відомо про те, що кількість жертв російського удару по Подільському району міста Київ зросла до 8 осіб.

Про це повідомили в Київській міській адміністрації.

Як відомо, в ніч з неділі на понеділок був атакований один з торгових центрів в Подільському районі міста Київ. Там всю ніч працювали рятувальники і медики.

Офіційне число жертв зросло до 8.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Роботи в тому районі тривають досі. Вранці почали публікувати кадри, як виглядає Торговий центр після нічних обстрілів у місті Київ.

На даний момент встановили, що ввечері 20 березня Збройні Сили РФ застосували заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, і здійснили ракетний обстріл Подільського району Києва.

Бомбардування Києва
Бомбардування Києва

У результаті зазнав руйнування Торговий центр, а також пошкоджені вікна в довколишніх житлових будинках і припарковані поруч автомобілі.

Також, як зазначив мер міста Віталій Кличко, через масштабний обстріл торгового центру в Києві, в столиці спостерігається забруднення повітря. Далі він закликав жителів не відкривати вікна, а на вулиці користуватися респіраторами.

Після цього влада Києва та області вирішила ввести посилену комендантську годину до 23 березня.

Розпочнеться він з 20:00 21 березня, і закінчиться о 07: 00 23 числа.

"Магазини, аптеки, заправки, установи працювати завтра не будуть. Тому прошу всіх залишатися вдома або в укриттях – за сигналом тривоги", – повідомляє Кличко. По місту зможе пересуватися тільки транспорт, і тільки по спецпропусках.

До слова, російські ЗМІ почали писати про те, що на місці торгового центру, де раніше сім'ї проводили час з дітьми, розташовувалася секретна база ЗСУ.

"Вражений склад боєприпасів до САУ "Півонія". Знищені САУ, колісна і гусенична техніка " - пишуть вони. По всій видимості, для окупантів вся Україна слошной склад для боєприпасів.

Заява пропагандистських ЗМІ, фото: скріншот
Заява пропагандистських ЗМІ, фото: скріншот

Нагадаємо, що ЗСУ знищили 15 тис російських окупантів, які увірвалися на територію України-звіт Генштабу

Раніше повідомлялося, що Олег Скрипка записав кліп у підвалі-слова залишаться в серці кожного українця

Також, Україна вже підготувала план розвитку Криму: почнемо втілювати після перемоги