Президент росії володимир путін змушений попрощатися зі своїм планом по блискавичному захопленню України. Тепер йому доведеться змінити не лише тактику, але й мету свого нападу, впевнені у США. Про це пише The Wall Street Journal.

Як зазначається, російські окупаційним військам не вдалося швидко перемогти Україну.

Тепер є всі ознаки того, що в Кремлі вирішили переходити до нової стратегії, яка має примусити український уряд погодитися на вимоги росії.

Початковою метою президента росії Володимира Путіна стало захоплення Києва впродовж кількох днів, а також заміна уряду проросійським режимом. Однак жодної з цих цілей путін не досяг.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В американському керівництві впевнені, що виснажливі бої та великі втрати переконали Путіна змінити тактику. У США впевнені, що тепер російський диктатор вирішив примусити Київ визнати його претензії на південні та східні регіони України. Одна з ключових забаганок Кремля - створити сухопутний перехід між західною частиною Росії та окупованим Кримом. Інший пункт – збільшення територій ОРДЛО до меж Донецької та Луганської областей.

ЗСУ розгромили російських окупантів, фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
ЗСУ розгромили російських окупантів, фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

«Виходячи із наших військових оцінок, схоже, що він повертається до тактики облоги», – стверджує джерело видання.

Проте в подальшому путіну може забракнути військ для облоги і взяття Києва.

Раніше Знай писав, російський окупант зізнався, що без жалю розстрілював житлові будинки: "По*й, що там мирні жителі".

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, Віталій Кім пообіцяв сюрприз російським окупантам від жителів Миколаєва: "Ворога спалимо, всього!"