На більшість російських олігархів, а також на найголовнішого — Владіміра путіна, у Європі та США введи персональні санкції. Але майно олігархів не так легко знайти, адже воно зареєстроване на підставних осіб.

Проте, на каналі Олексія Навального у YouTube, показали, що у президента терористичної країни є майно, яке знаходиться у Європі. Крім того, у його дочок та колишньої дружини російського правителя є нерухомість у Франції.

На Заході, тобто у Європі тримають власність найкращі друзі путіна - Алішер Усманов, Олег Дерипаска, Роман Абрамович. Вони вважаються за росіян, але живуть за кордоном.

На західному узбережжі Італії, в порті Марина-ді-Каррара, де знаходиться пришвартована яхта "Шахерезада". Вартість яхти - 700 млн доларів. Довжина яхти - 140 метрів, сама яхта містить 6 поверхів палуб.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Це як дві хрущовки приєднали одна до одної та відправили плавати", - жартують ведучі.

Яхта містить вертолітні майданчики, басейни, спа-комплекси, велетенські каюти та вітальні. Вона була побудована на німецькій верфі Vegesack і передана власнику в червні 2020 року.

Цікаво, що у графі власників яхт, - не вказано, хто володіє цією розкішшю. Багато західних журналістів запевняли, що це яхта належить путіну, але достатніх умов для того, щоб арештувати яхту - нема.

Журналісти визначили, що всі члени екіпажу - росіяни, а також з'ясували, що є працівниками ФСО - Федеральної служби охорони, яка займається безпосередньо побутом та охороною путіна.

Єдиний - не росіянин, це капітан Шахерезади Беннетт-Пірс, але він крім вже відомих фактів не надав більше жодної інформації, щодо путіна то сказав, що ніколи не бачив його та не спілкувався з ним.

Остаточні висновки має надати італійська поліція, яка проводить ретельне дослідження.

Нагадаємо, раніше попри санкції щодо польотів, російський літак зміг пролетіти у Європу та назад, в чому причина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у росії зріс попит на антидепресанти та снодійні.

Також "Знай.ua" писав, що у Хорватії заарештували шикарну 92-метрову яхту Медведчука з ОПЗЖ.