В результаті обстрілу транспорту з біженцями з Маріуполя, які їхали в Запоріжжі, постраждали 4 дитини.

У своєму Telegram-каналі Олександр Старух повідомив, що 21 березня понад 20 автобусів намагалися виїхати зеленими коридорами. Перетнути лінію зіткнення було складно через обстріли.

"Сьогодні тяжкий день, адже знову страждають діти. Чотири дитини доставлено в лікарню. Троє дітей попали під обстріл у колишньому Гуляйпільському районі, нині Пологівський. Родини їхали з Маріуполя, рятувалися. Одна дитина у важкому стані. Ще одна родина попала під обстріли у селі Кам'янське, також дитина у важкому стані", - заявив Старух.

В понеділок 21 березня в Малинівці Пологівського району російські військові розстріляли з автоматичної зброї дві легкових машини. Автівки рухалися гуманітарним коридором. В ході обстрілів було поранено двох дітей, трьох жінок і чоловіка. При цьому росіяни звинуватили у злочині ЗСУ, але постраждалі це спростували.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За даними ОВА, російські військові на блокпостах спочатку нібито випускають машини з цивільними із зон, які перебувають під постійними обстрілами, але щойно машина від'їжджає на 100-500 метрів, по ній відкривають вогонь на ураження.

Зазначається, що російські військові намагаються не оминути авто з дітьми, а навпаки завдати більшої шкоди.

"Ці нелюди продовжують воювати з дітьми. Але за все прийдеться відповісти. За кожну дитину. За кожне життя."

Нагадаємо, раніше як прості люди безстрашно виганяють російських окупантів з рідної землі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", маленька українка в підвалі написала листа рідним з Білорусі.

Також "Знай.ua" писав, що директор Миколаївського зоопарку довів українців до сліз несамовитими кадрами.