Президент Росії володимир путін змінив близько 1000 особистих співробітників у лютому через побоювання, що вони можуть його отруїти.

Він звільняв охоронців, кухарів, секретарів, та інших, повідомляє журналіст Георгій Албуров у своєму Twitter.

"Дід знається на отрутах. У лютому Путін змінив 1000 особистих співробітників через побоювання, що вони його отруять", - написав журналіст.

Лютий ознаменувався тим, що американські та західні офіційні особи неодноразово попереджали, що Росія готується створити привід для виправдання війни проти України після того, як вона провела місяці, збираючи війська вздовж спільного кордону.

Оскільки більша частина світу засуджує бомбардування України, співробітник Головного управління зовнішньої безпеки Франції сказав, що спроба вбивства Путіна "входить до плану розвідувального агентства".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сенатор від Південної Кароліни Ліндсі Грем навіть закликала до вбивства Путіна, викликаючи критику з боку інших депутатів-республіканців.

"Замах буде зсередини Кремля", – сказав оперативник. "Російська розвідка, ймовірно, єдина залишилася, яка використовує отруту за замовчуванням" для вбивства людей.

Отрута як засіб вбивства не є нечуваною в Росії. Олексій Навальний, відомий критик Кремля, був отруєний нервово-паралітичною речовиною радянських часів "Новачок" у Сибіру в серпні 2020 року, і Путіна широко звинувачують у замовленні нападу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Італії знайшлася путінська яхта за 75 мільярдів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", міноборони росії розсмішило українців "загрозою". Пішов на три літери

Також "Знай.ua" писав, що Макаревич заявив, що путін гірший од Гітлера, а росія стала схожою на 4 рейх.