Російські загарбницькі війська, які вторглися на територію України, мають запасів лише на кілька днів. Про це стало відомо з повідомлення Генерального штабу Збройних сил України.

Як зазначається, російські окупанти на території України мають запасів лише на три дні.

"У противника не зникли суттєві проблеми із забезпеченням своїх військ", - йдеться в повідомленні штабу.

"Аналогічною є ситуація з пальним, поповнення яким здійснюється шляхом перевезення автоцистернами. Трубопровідне сполучення для забезпечення потреб угруповання військ окупантам організувати не вдалося", - наголошують українські військові.

Скрін, Facebook ЗСУ
Скрін, Facebook ЗСУ

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У штабі також додали, що в Охтирському районі Сумської області були зафіксовані факти непокори російських військовослужбовців своєму керівництву. Близько трьох сотень окупантів відмовилися виконувати наказ воювати, та поїхали з зони проведення операції на семи десятках транспортних засобів.

Військовополонені росіяни. Фото: скрін youtube
Військовополонені росіяни. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, раніше як прості люди безстрашно виганяють російських окупантів з рідної землі. Українці не збираються здаватися ворогу і пробачати йому всі звірства, вчинені на догоду кривавому диктатору. Про це попередили у Міністерстві культури та інформаційної політики України.

Також "Знай.ua" писав, що директор Миколаївського зоопарку довів українців до сліз несамовитими кадрами.