Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який зараз, як і багато інших зірок захищає країну від російських окупантів, записав нове звернення до українців. Ролик опублікували на сторінці Оперативне командування "Північ" у facebook.
Музиканти гурту "Антитіла" Тарас Тополя та Сергій Вусик вирішили підтримати в цей непростий час українських захисників, які обороняють Чернігів. Вони заявили, що пишаються хоробрістю бійців і пообіцяли, що після перемоги обов'язково організують концерти, щоб відсвяткувати це.

Тарас Тополя, фото: Instagram
Тарас Тополя, фото: Instagram

"Всім чернігівським захисникам, без перебільшення, героям України, які стали форпостом на шляху орків до Києва, ми передаємо Привіт. До війни в нас в Чернігові були класні концерти до нас приходили щирі і добрі люди. Багато з них зараз напевно взяли зброю в руки і захищають нашу землю і ми вами пишаємося. Тут у Києві так само посилаємо вам найщиріші побажання жити і косити русню, що є сили. Після перемоги обов'язково зберемося на концертах і відсвяткуємо, відспіваємо. Хлопці, тримайтеся", - сказав Тарас.

Варто відзначити, що Тарас Тополя і Сергій Вусик ще в перші дні війни вступили в тероборону Києві і захищають столицю від навали російських загарбників.