Відомий український письменник Сергій Жадан показав, як українські медики працюють в умовах війни. Не лякають навіть постійні обстріли.

Про це стало відомо завдяки офіційній сторінці Сергія Жадана в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно він висвітлює всю правду про війну в Україні, а також допомагає людям, які опинилися в складному для всіх положенні.

Цього разу він опублікував фотографію з українськими медиками, яких днями обстріляли на Жуках. При цьому, труднощі їх не злякали, і вони далі працюють на благо людей і своєї країни.

"Медиків вчора обстріляли в Жуках. Але працюють, не бояться) світлі, справжні))))" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що з початку російського вторгнення в Україну, окупанти обстріляли вже понад 135 лікарень. Шість медиків загинуло.

Про це розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко під час чергового брифінгу.

Віктор Ляшко, фото: Facebook
Віктор Ляшко, фото: Facebook

"Російські військові, порушуючи численні міжнародні конвенції, продовжують здійснювати напади на медичні установи. Вбито 6 українських медиків, ще 16 отримали поранення. Обстріляно 135 лікарень, 9 з яких зруйновані дощенту. Також під обстріли потрапили 43 автомобілі швидкої допомоги", - сказав Ляшко.

Лікарня в Україні, фото zn.ua
Лікарня в Україні, фото zn.ua

Частішають випадки також, коли терористи беруть медиків у заручники. Частину з них вдалося вже звільнити.

Нагадаємо, що переможці Євробачення - 2021 Maneskin зробили боляче росіянам: вторгнення в Україну вилізло боком

Раніше повідомлялося, що жеєна Костянтина Меладзе Віра Брежнєва "втекла" з Росії до Польщі заради українців

Також, россійські чоловіки скупили в магазинах гігієнічні прокладки і продають їх втридорога: жінки проклинають "підприємців"