Стало відомо про те, що в полон взяли начальника групи інформаційно-психологічної протидії військової частини 47084 російської армії. Ним виявився підполковник Олександр Кошель.

Народився він 5 квітня 1982 року, і має особистий номер Ф-905994. Взяли його під час бою з підрозділом 58-ї армії Російської Федерації. На одному з опублікованих фото є саме місце бою, де і повністю зруйнована російська військова вантажівка.

Окупант, фото: вільне джерело
Окупант, фото: вільне джерело

Відразу після взяття Кошеля в полон росіяни кинули значні сили на його звільнення. У тому числі підняли авіацію, яка завдала вогневого удару по наших штурмовиках. Однак ніхто в результаті ворожого вогню не постраждав, бранця доставили в безпечне тилове місце.

Окупант, фото: вільне джерело
Окупант, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Українські військові почали оглядати полоненого, і виявилося, що підполковник Олександр Кошель носить нижню білизну і шкарпетки з відмітками "Збройні Сили України". Це ще один доказ того, що штабісти російської армії визнають навіть елементи одягу ЗСУ кращими, а нижню білизну "другої армії світу" їм не потрібно.

Спроби ворога звільнити чоловіка очевидні, так як він був на прямому зв'язку з Командувачем 58-ї армії генерал-лейтенантом Михайлом Зуськом. Щодня він доповідав йому про обстановку і виконану роботу.

Окупант, фото: вільне джерело
Окупант, фото: вільне джерело

До слова, генерал родом з України, Волинської області. Зараз він воює проти рідної країни, і потрібно відзначити, що вельми невдало.

58 армія РФ намагалася просунутися вглиб нашої території на Миколаївському напрямку і півтора тижні тому була наголову розбита Збройними Силами України.

Розгромлена техніка, фото: вільне джерело
Розгромлена техніка, фото: вільне джерело

Зараз полонений дає свідчення контразведчикам.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко відкрив заклад, щоб годувати українців безкоштовно

Раніше повідомлялося, що окупанти живцем спалили коней під Києвом: власниця розповіла моторошні подробиці

Також, актор Анджей Северін емоційно зачитав" Заповіт " Шевченка польською мовою: послав окупантів за кораблем