Колишній народний депутат України Антон Геращенко розповів про те, як Олександр Лукашенко в черговий раз зрадив Володимира Путіна. Той в сказі, що все йде не за планом.

Про це стало відомо завдяки Telegram- каналу Антона Геращенка, де він все детально пояснив про ситуацію з вторгненням білоруських військ.

Під час зустрічі в Кремлі президент Білорусі дав обіцянку главі Кремля наступити на Україну не пізніше 21 березня. Після цього з Києва були евакуйовані залишки дипломатів Білорусі.

"Путін в сказі ! Завдання, яке було поставлено Лукашенком - це масований наступ на Львів через Волинь з метою перерізати всі дороги що ведуть до ЄС і по яких в Україну йде поставка зброї з США, Британії, країн ЄС. Особливо це стало важливим для Путіна після схвалення Конгресом США пакету допомоги на 13,6 мільярдів доларів, який включає в себе в тому числі 9 000 протитанкових комплексів "Javelin", що більше, ніж кількість всіх танків, САУ і Бронемашин в армії вторгнення РФ" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пост Геращенко, фото: скріншот
Пост Геращенко, фото: скріншот

На даний момент в оточенні російського президента опрацьовують варіант, щоб силою усунути Олександра Лукашенка від влади. Спецслужби РФ з агентами КДБ і збройними силами Білорусі можуть спровокувати переворот.

В інтересах України, звичайно ж, щоб цього не сталося, і глава Білорусі продовжував тягнути гуму з вторгненням в Україну. Час на нашому боці.

лукашенко і Путін. Фото: скрін youtube
лукашенко і Путін. Фото: скрін youtube

"Лукашенко вже знає про плани Путіна і може почати "чистку" свого оточення від агентів Путіна. Пам'ятайте у Бориса Акуніна в " Статському раднику "була загадкова мітка яку залишали есери на місці скоєних ними терактів - "СДД". Вона означала- "Зжріть один одного" - продовжує Антон Геращенко.

Нагадаємо, що босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну

Раніше повідомлялося, що унікчемою Маріуполя керує" улюбленець Путіна " генерал-полковник Михайло Мізінцев

Також, россійські окупаційні війська мають запасів лише на три дні