У зв'язку з бойовими діями на території України знаходиться дуже багато нерозірваних російських снарядів, а також мін.У ДСНС розповіли, що потрібно знати українцям, щоб не постраждати від небезпечних предметів.
Рятувальники настійно рекомендують обходити снаряди, які не розірвалися. Деякі снаряди можуть не вибухнути відразу, але вони можуть спрацювати в будь-який момент. Категорично заборонено брати їх в руки.

Снаряд. Фото: скрін ДСНС
Снаряд. Фото: скрін ДСНС

Також не можна піднімати знайдені предмети, наприклад, дитячі іграшки та гаджети. Таким чином противник може маскувати вибуховий пристрій. Важливо пояснити це дитині.
Заборонений:
  • наближатися до вибухонебезпечного предмету;
  • пересувати його або брати в руки;
  • розбирати, кидати, бити по ньому;
  • розпалювати поруч багаття або кидати в нього предмет;
  • приносити вибухонебезпечний предмет додому.

Про небезпечні знахідки важливо попередити оточуючих і відразу ж викликати рятувальників або поліцію.

Раніше Знай писав, знищенням Маріуполя керує "улюбленець Путіна" генерал-полковник Михайло Мізінцев:"це він наказав бомбити пологовий будинок". До цього генерал-полковник керував операцією в Сирії.

Також ми писали, Путін намагається приховати свій провал: британська розвідка вказала на цікавий момент. Стало відомо, з якої причини в Росії вирішили застосувати надзвукову зброю проти України.

Нагадаємо, російські чоловіки скупили в магазинах гігієнічні прокладки і продають їх втридорога: жінки проклинають "підприємців". Російські жінки негативно сприймають бажання співгромадян нажитися.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще