У США запропонували 50 тисяч доларів за ліквідацію шанувальниці "русского мира", російської співачки Юлії Чичеріної, яка напередодні зрізала український прапор з будівлі міської ради Енергодара. Про це повідомив журналіст Сергій Іванов у twitter.

Російська співачка Юлія Чичеріна вже 8 років підтримує дії рф по відношенню до України. Нещодавно вона остаточно переконала всіх у своїй неадекватності і буквально поклонінню режиму Путіна. Артистка зрізала український прапор з будівлі міської ради Енергодара.

Юлія Чичеріна, фото Telegram
Юлія Чичеріна, фото Telegram

Так, на прихильницю "русского мира" оголосили "полювання". У США пообіцяли винагородити людину, яка ліквідує Чичеріну. Її голову оцінили в 50 тисяч доларів.

Скрін twitter
Скрін twitter

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Мій Каліфорнійський друг Зак пропонує $ 50000 за голову Чичеріної. Це без жартів. Не знаю, навіщо вона йому, але він попросив озвучити. Нормальні гроші, щоб ніхто ніколи не чув її гидкого вереску", - написав журналіст.

Раніше Знай писав, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, російські окупаційні війська мають запасів лише на три дні - "Ні палива, ні їжі". Російські загарбники залишилися в Україні без палива і запасів і відмовляються йти в бій