Майже місяць в Україні йде війна, яку розпочала Росія. За цей час весь цивілізований світ перейшов на бік України, засуджуючи дії агресора, і допомагає у всіх можливих напрямках. Так, король Нідерландів Віллем-Олександр запропонував свою допомогу в розміщенні біженців з України. Він готовий розташувати кілька десятків людей в одному зі своїх замків. Про це пише washingtonpost.
Король Нідерландів Віллем-Олександр запропонував розмістити кілька сімей українських біженців в одному зі своїх замків. Українці зможуть оселитися в палаці Хет-Ауде-Лоо в Апелдорні вже з середини квітня. Всього королівська сім'я готова прийняти 20-30 осіб.

Біженці. Фото: скрін youtube
Біженці. Фото: скрін youtube

Відзначається, що замок знаходиться приблизно за 80 кілометрів від Амстердама. Він оточений ровом і грає роль резиденції для гостей.

Біженець. Фото: скріншот відео
Біженець. Фото: скріншот відео
Біженець. Фото: скріншот відео

Варто відзначити, що такі випадки не поодинокі. Так, напередодні прийняти біженців з України вирішила Бельгійська королівська сім'я. За даними ООН через російське вторгнення близько 10 мільйонів українців були змушені покинути свої будинки, частина з них внутрішньо переміщені особи.

Раніше Знай писав, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, російські окупаційні війська мають запасів лише на три дні - "ні палива, ні їжі". Російські загарбники залишилися в Україні без палива і запасів і відмовляються йти в бій

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще