Президент України Володимир Зеленський звернувся до Італії та її керівництва. Закликав не ставати курортом для людей, які нещадно вже місяць знищують країну і її жителів.

Нове звернення з'явилося на сторінках Володимира Зеленського в його соціальних мережах. У вівторок, 22 березня він звернувся зі зверненням до парламенту Італії.

"Народ Італії! Час зробити все, що можливо, щоб забезпечити мир. Це війна, яку Росія готувала давно, яку одна людина готувала давно. Одні. Десятки років. Заробляючи шалені кошти на експорті нафти і газу, спрямовуючи їх на підготовку до війни – і не тільки проти України. Їх мета - це Європа " - почав український гарант.

Він зазначив, що Росія напала не тільки на Україну, це тільки початок. Вони намагатимуться знищити всі цінності європейців, демократію, права людини, рівність і свободу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Україна для російських військ стала лише воротами Європи, і якщо їх зараз не почати зупиняти рішучими діями, то все закінчиться вкрай плачевно.

Італійський парламент, фото: скріншот з відео
Італійський парламент, фото: скріншот з відео

"Вони хочуть увірватися, але варварство не повинно пройти ... Ви допомагаєте нам і зараз, і ми дуже це цінуємо. Але все ж вторгнення не зупиняється вже 27 днів. Майже місяць. Потрібно ще більше санкцій, ще більше тиску, щоб Росія шукала не військові резерви і найманців десь в Лівії і Сирії, а, щоб Росія шукала світ, щоб той самий один чоловік шукав світ. Вони майже всі використовують Італію як місце для відпочинку. Тому не будьте курортом для вбивць. Заблокуйте всю їх нерухомість, рахунки, яхти", - додав президент України.

Володимир Зеленський, фото: скріншот з відео
Володимир Зеленський, фото: скріншот з відео

У такій справі, як зазначив Володимир Зеленський, не повинно бути винятків. Війну потрібно припинити якомога швидше, і вивезти з України окупантські війська.

Нагадаємо, що російський священик закликав вважати агресію проти України "священною"

Раніше повідомлялося, що Анастасія Приходько "об'єдналася" з президентом, щоб показати правду про війну в Україні

Також, еПутіна підтримувати: Григорій лепс через санкції втратив цілий статок. Ні грошей зняти, ні виїхати