Росія несе серйозні втрати в Україні як в техніці, так і в живій силі. Так, у зв'язку з нестачею резервів у рф мобілізують злочинців, боржників і аліментників. Про це у Facebook повідомляє Головне управління розвідки ЗСУ.
Росія втрачає в Україні тисячі солдатів, число загиблих вже досягло 15 тисяч осіб. Звичайно, справжнє число загиблих старанно приховують, але таких втрат рф не несли ні в одній з воєн в її історії. У зв'язку з нестачею живої сили влада Росії вирішила поповнити ряди армії новими "фахівцями" - злочинцями, боржниками і аліментниками.

Окупанти. Фото: скрін youtube
Окупанти. Фото: скрін youtube

"Враховуючи тотальну нестачу поповнення бойового армійського резерву кафіри вдаються до нових форм прихованої "мобілізації". Через небажання резервістів повертатися до лав армії і відмови від підписання контрактів, прокуратура РФ цілеспрямовано шукає людей, які відчувають проблеми з виплатою кредитів, сплатою аліментів та інших заборгованостей. При цьому кількість таких людей збільшується в прогресії, враховуючи наслідки для російської економіки від введених санкцій", - повідомляють у розвідці.
Зазначається, що боржникам, які погодяться воювати проти України обіцяють пробачити всі кредити. Злочинцям у свою чергу - повною амністію.