росія почала війну проти України майже місяць тому і за цей час від неї відвернулися практично всі країни світу. У такому темпі "велика країна" скоро буде заздрити Північній Кореї. Те, що до цього все йде доводить черговий законопроєкт про "фейки", який прийняла Держдума рф. Про це повідомляє "УНІАН".

Права і свободу громадян рф продовжують придушувати. Так, після вторгнення в Україну росія фактично стала ізольованою від світу. З країни пішла більшість компаній, країни відмовилися від торгівлі і дипломатичних відносин. Крім того, ситуацію погіршують і всередині країни, забороняючи соцмережі і будь-які висловлювання про війну в Україні.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

Так, Держдума рф прийняла новий законопроєкт про "фейки", який ще на один крок наблизив росіян до життя в як в Північній Кореї або навіть гірше. Зазначається, що документ, який підтримали депутати, передбачає введення кримінальної відповідальності "за неправдиву інформацію про будь-які державні органи росії, що діють за кордоном".

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Карати "порушників" планують жорстко. Закон передбачає введення покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.